East Kilbride Badet

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Velkommen til East Kilbride Badets hjemmeside

Badet åbner igen d. 31. oktober 2017

East Kilbride Badet åbner tirsdag den 31. oktober kl. 7:00

Vi glæder os meget til at byde både gamle og nye gæster velkommen, når vi åbner igen tirsdag d. 31. oktober. Badet åbner kl. 7:00, og der vil være åbnings-kaffe til de morgenfriske.


Nyt, som vi gerne vil fortælle dig:

  • Vi har ændret lidt i åbningstiderne, så før du kommer til en lukket dør, så tjek de nye åbningstider her.
  • Tag en 20'er med, eller husk at bede om en gratis låne-polet i billetkontoret: Der er nemlig kommet splinternye skabe og flere af dem. Og de kræver en 20'er.
  • Tag godt imod Gladsaxe-svømmerne: Vi har en aftale med Gladsaxe Svømmehal, der har taget godt imod mange af jer, mens vores svømmehal har været under renovering. Derfor vil vi det næste cirka halve år have flere gæster fra Gladsaxe, mens deres svømmehal bliver renoveret.

 

Når du kommer, vil du måske opdage...

  • Der er stadig stilladser, men badet er åbent og helt klar til at blive brugt. Stilladserne står her lidt endnu, fordi der skal monteres solceller på taget.
  • Vi har fået bedre forhold for gæster med handicap, som har fået eget omklædningsrum med handicapbruser og en ny handicaplift til bassinet.
  • Inde i selve svømmehallen er den mest synlige forskel taget, der hjælper til en bedre temperatur - og det er faktisk blevet ret flot, hvis vi selv skal sige det.

 

Indtil vi åbner igen, kan svømmerklubben Triton stadig fortsætte træningen i Gladsaxe Svømmehal.

De morgenfriske svømmere kan også stadigvæk få morgenmotion og vandgymnastik på Parkskolen og på Skovlunde lokal Kontor kl. 6:30 - 8:00. Omklædningsrum skal forlades senest 08:30. Og der er selvfølgelig livreddere tilstede i åbningstiden. Dette er et gratis tilbud.

Senest opdateret: Onsdag, 18. oktober 2017 13:51
 

Afstemning

Hvem er online?

Vi har 20 gæster online


Der løber op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken på et år, hvis dit toilet løber, så der er uro i kummen. Eller for ca. 10.000 kroner vand. Det er lidt af en gyser - som du ikke bare kan lukke låget for. Hvis toilettet kun løber, så du har svært ved at se det, kan du alligevel nemt få en ekstraregning på 2.500 kroner for et år. Eller samme pris som et nyt, moderne og økonomisk toilet.