East Kilbride Badet

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Svømmehallen

Badets historie

Email Udskriv PDF

1971 - East Kilbride Badet åbnes

19. juni 1971 åbnede Borgmester Kaj H. Burchardt og hans East Kilbride kollega William Niven officielt East Kilbride badet ved et åbningsstævne. Der var her et smukt sammensat program med "gamle kæmper" og helt splinternye unge svømmere.

1993 - East Kilbride Badet renoveres

I 1993 lukkede East Kilbride Badet, da det skulle renoveres, og der skulle opføres en permanent overbygning.

1994 blev East Kilbride Badet genåbnet ved et indvielsesstævne, og borgmestrene fra såvel Ballerup samt East Kilbride med gæster deltog. 6 klubber blev ligeledes inviteret til stævnet. I dagens anledning havde Ballerup Kommune sponsoreret bluser til badepersonalet og TRITONs trænere med tegning af den nye hal. Hallen blev væsentlig forbedret og den blev lys og venlig.

 

Senest opdateret: Onsdag, 02. marts 2011 08:16  


Der løber op til 400.000 liter rent drikkevand direkte i kloakken på et år, hvis dit toilet løber, så der er uro i kummen. Eller for ca. 10.000 kroner vand. Det er lidt af en gyser - som du ikke bare kan lukke låget for. Hvis toilettet kun løber, så du har svært ved at se det, kan du alligevel nemt få en ekstraregning på 2.500 kroner for et år. Eller samme pris som et nyt, moderne og økonomisk toilet.