Nyheder

Badet er åbent

26. okt 2020, 16:09

East Kilbride Badet er åbent. Myndighedernes stramninger af COVID-19-restriktioner påvirker ikke badets åbningstider. Til gengæld er der nye tiltag og stramninger, der påvirker adfærden i badet:

Mundbind før og efter træning
Fra 29. oktober skal alle personer over over 12 år bære mundbind eller visir i East Kilbride Badets indgang, billetsalg og til dels omklædningDu skal bære mundbind eller visir indtil du står ved dit skab og begynder omklædning til bruser og svømmehal. Herfra skal du ikke længere bære mundbind eller visir, men kan tage det af under den øvrige omklædning og træning. HUSK at du igen skal bære mundbind eller visir EFTER træning, dvs. når du forlader omklædningsrummet. 

Færre deltagere ved holdtræning for voksne over 21 år
Fra 26. oktober sænkes forsamlingsforbuddet til 10 personer for holdtræning for voksne over 21 år. Hold- og foreningsaktiviteter for børn og unge under 21 år er undtaget stramningen og må derfor fortsat samles maks. 50 personer. Det er klubberne og foreningerne der har ansvaret for at det nye forsamlingsforbud overholdes. Spørg TRITON svømmeklub, hvis du er i tvivl om hvor mange I må være til klubbens holdtræning.

Sauna er fortsat åben under restriktioner om at der maks. må være 3 personer i herreomklædningens sauna og maks. 2 personer i dameafdelingens sauna.

Vandgymnastik fortsætter, men med reduceret deltagerantal ift. stramning af restriktioner pr. 26.10.2020. Det betyder, at der maks. må være 10 aktive udøvere i vandet: 1 underviser + 9 deltagere.

Babysvømning fortsætter som hidtil.