Nyheder

Lukket midlertidigt

14. jan 2021, 16:25

East Kilbride Badet er midlertidig lukket
Opdateret 05.04.2021

Som følge af myndighedernes skærpede Covid-19 restriktioner er East Kilbride Badet fortsat midlertidigt lukket. Åbning af badet meddeles her på siden og på svømmehallens facebookside, når myndighederne har givet grønt lys. 

Nedlukningen er en fuld nedlukning og der er INGEN aktivitet for foreninger og private, badende gæster i perioden. Dvs. ingen møder, ingen træning, ingen stævner ect. under nedlukningen. En undtagelse er elitesvømning, der træner i det omfang som er tilladt af Kulturministeriet.

Fysioterapi
Der åbnes for fysioterapien i starten af april. Adgang til omklædning og svømmehal i forbindelse med fysioterapi kan kun ske efter aftale med den pågældende behandler. Alle COVID-19 restriktioner gælder for samtlige brugere af fysioterapien. Information om gældende restriktioner i forbindelse med fysioterapi oplyses af den fysioterapeut, du har en aftale med.

Månedskort
Månedskort vil blive forlænget tilsvarende lukkeperioden, når svømmehallen åbner igen.

Undervisning
Nye hold i babysvømning, fridykning og vandgymnastik vil blive annonceret, når myndighederne giver grønt lys for at åbne svømmehallen igen.

Med venlig hilsen
East Kilbride Badet, Ballerup Idrætsby / Ballerup Kommune