COVID-19

Regler og retningslinjer under corona-restriktioner

East Kilbride Badet er igen åbent efter at have ligget stille hen under forårets nedlukning på grund af COVID-19.

Vi er glade for at kunne byde velkommen igen!

Badets åbningstider er som de plejer. Til gengæld er der, på grund af myndighedernes retningslinjer, en række nye tiltag som alle skal følge, for at badet kan åbne sundhedsmæssigt forsvarligt. De er som følger:

Maksimale antal personer i svømmehallens områder:

Forhal: Maks. 12 personer
Herreomklædning: Maks. 52 personer | Herre sauna: Maks 3 personer
Dameomklædning: Maks. 44 personer | Dame sauna: Maks 2 personer
Varmtvandsbassin: 12 personer
Svømmebaner/legebaner: 20 pers. pr. dobbeltbane

Regler i omklædning, hal og bassiner:

 • Omklædning: Alle gæster skal selv afspritte deres skab før og efter brug. Beslutningen er taget fra centralt hold i Ballerup Kommune og følger retningslinjerne for øvrige typer af træningscentre- og faciliteter, hvor brugerne selv afspritter/desinficerer faciliteter og redskaber. Der er spritklude til rådighed i omklædningsrummene og vi opfordrer alle til at spritte af og passe godt på både jer selv og dem der kommer efter.

  Gulvet i omklædningen er opmærket sådan, at det er let at overholde afstandskrav. Én gæst pr. afmærket område ved skabe. Begrænsninger på bænkplads. Du kan tydeligt se, hvor der er en ledig plads til dig.
 • Hver anden bruser er lukket
 • Svømmebassinet er opdelt i: 2 motionsbaner, 1 hurtigbane, 1 bane forbeholdt leg.
 • Der svømmes i dobbeltbaner: Hold til højre, hold afstand. 
  BEMÆRK: Der vil efter behov blive åbnet for vipperne, hvilket påvirker brugen af banerne. I så fald skal livreddernes anvisninger følges.
 • I varmtvandsbassinet er personbegrænsningen maks. 12 personer. Dette gælder hele bassinet, herunder maks. 5 personer i bassinets siddeområde.
  Ingen leg og ingen privat træning. Vis hensyn og begræns opholdet i varmtvandsbassinet.
 • Når der er fysioterapi i varmtvandsbassinet, er der opsat banetorv for at almindelige badegæster kan se hvor i bassinet de må være.
  Fysioterapien har fortrinsret i varmtvandsbassinet på følgende tider - se dem her
 • Der vil ikke være faciliteter som borde og stole i forhal og svømmehallen.
 • Ingen udlån af svømmeudstyr og legetøj – dog vil der fortsat være udlån af sikkerhedsudstyr som badevinger og bælter. Man må til gengæld gerne medbringe sit eget rengjorte udstyr.

Lad os hjælpe hinanden

I East Kilbride Badet gør vi alt vi kan for at overholde myndighedernes retningslinjer og åbne badet sundhedsmæssigt forsvarligt. Men i sidste ende lykkes det kun med jeres aktive deltagelse. Hjælp hinanden med at følge de nye regler og retningslinjer, så vi undgår corona-smitte og så åbningen af badet kan fortsætte i god stil.