Nyheder

Den store svømmedag

Den 6. oktober inviterer svømmeklubben Triton indenfor i East Kilbride Badet til "Den store svømmedag". Det er gratis at komme ind, men der er kun adgang for dig, der er interesseret i at svømme.

Vi pakker legetøjet væk og svømmer baner. Så hvis du vil dyppe tæerne og sprøjte med vand skal du sørge for at komme om formiddagen, hvor vi har almindelig åbent i svømmehallen.

Den store svømmedag er kl.10-16.

Hvad er Den Store Svømmedag?

Den Store Svømmedag er en dag, hvor svømmeklubber og svømmehaller i hele landet samarbejder om at holde dørene åbne for alle (med gratis indgang), der har lyst til en dukkert og svømme så langt de kan og vil i tidsrummet 10.00-16.00. For arrangementsstederne gælder det om at holde tungen lige i munden og få talt alle de meter, der bliver svømmet sammen, samt få talt sammen hvor mange personer, der hopper en tur i vandet denne dag. Disse to tal skal meldes ind løbende til Dansk Svømmeunion en gang i timen hele dagen. På den måde kan vi hele dagen se, hvordan det går ude i de forskellige haller og se hvem vi kan kåre som vinder af følgende kategorier:

1.    Hvilket arrangementssted svømmer flest meter i alt?

2.    Hvilket arrangementssted får flest personer i vandet?

3.    Hvilket arrangementssted får flest personer i vandet pr. indbygger?

Til disse tre kategorier er der pengepræmier på spil til de tre bedste i hver kategori.

Læs mere her