Babysvømning

Babysvømning er en aktivitet i vand, der er med til at gøre barnet fortrolig med vand. Dykning er en del af babysvømning, hvor baby lærer at opholde sig under vand. Indholdet i babysvømning har mange gavnlige effekter for barnet:

Derfor er babysvømning godt:

  • giver god trivsel
  • stimulerer babys balance, motorik og muskler
  • stimulerer sanser og overvågenhed
  • øger babys selvtillid
  • gør baby mere tillidsfuld og styrker forældre/barn forholdet

Baby lærer at dykke, balancere, tage fat om ting, blæser bobler i vandet, plaske, sparke, flyde, glide, og hoppe i vandet. Dette medvirker til at baby for respekt for vand.

Hvornår kan jeg starte med mit barn?
Når dit barn vejer over 4 kg., og navlen er helet, kan din baby starte på babysvømning. Som mor må du vente i 8 uger efter fødslen med at starte. Din læge kan fortælle dig, hvornår du er klar.
Her foregår babysvømningen:
Babysvømningen foregår i svømmehallens varmtvandsbassin, hvor vandet er 34 grader varmt. Bassinet er i den samme hal som det store bassin. 
Sådan bliver I klar til en lektion:
Ved billetsalget er der transportstole til babyen, der ikke skal bades i omklædningen sammen med dig. Mens du skifter til badetøj, kan din baby sidde sikkert i transportstolen og vente. Det er vigtigt, at både du og din baby bliver vasket grundigt inden I skal i vandet. Bakterier stortrives i det varme vand. 
Fra omklædnings- og baderummet går du ned til varmtvandsbassinet med din baby i stolen. Her finder du pusle- og badefaciliteter til dit barn. Her bades din baby og får blebadebukser på. 
Efter lektionen gør du bare det hele i omvendt rækkefølge; altså først bade og pusle din baby, så tøj på, ned i stolen og derefter med tilbage til omklædningsrummet, hvor det så er din tur til at bade og få tøj på.
Gode råd og praktisk info: 
  • Husk blebadebukser eller badeble til din baby. Du kan købe blebadebukser i badet for 70 kr. De er vaskbare og kan bruges utallige gange.
  • Det er en god ide med en badekåbe, eller et håndklæde, til at tage om dit barn indtil lektionen starter- og efter lektionen. 
  • Er din baby stor nok, så er det en god idé med en kiks eller andet, der kan fylde lidt i mavesækken.
  • Vi har mikroovn til at varme mælk og mad
  • Hvis dit barn er uoplagt, kan det være den bedste ide at springe over en enkelt, i stedet for at få en dårlig oplevelse. Babysvømning skal gerne være en hyggelig oplevelse for alle.

Pris:

Se den aktuelle pris for Babysvømning under menuen "Pris og åbent"

Vi glæder os til at se dig!

"Mazi" Elmas Bakraqi

Instruktør for vores søde små babysvømmere

En hyggelig fødselsdag

PT. INDSTILLET PGA. COVID-19. Giv dit barn en pjaskende og sjov fødselsdag i East Kilbride Badet.

Læs mere

COVID-19

East Kilbride Badet er midlertidig lukket på grund af corona-restriktioner.  Vi glæder os til at kunne byde velkommen igen!     Restriktioner i...

Læs mere