Babysvømning

Hold: August - oktober 2020
Se holdoversigt og tilmeld dit barn
Obs. Begrænset antal pladser pga. COVID-19


Derfor er babysvømning så godt

Babysvømning er en aktivitet i vand, der er med til at gøre barnet fortrolig med vand. Dykning er en del af babysvømning, hvor baby lærer at opholde sig under vand. Indholdet i babysvømning har mange gavnlige effekter for barnet:

 

  • giver god trivsel
  • stimulerer babys balance, motorik og muskler
  • stimulerer sanser og overvågenhed
  • øger babys selvtillid
  • gør baby mere tillidsfuld og styrker forældre/barn forholdet


Baby lærer at dykke, balancere, tage fat om ting, blæser bobler i vandet, plaske, sparke, flyde, glide, og hoppe i vandet. Dette medvirker til at baby for respekt for vand.

Hvornår kan jeg starte med mit barn?
Når dit barn vejer over 4 kg., og navlen er helet, kan din baby starte på babysvømning. Som mor må du vente i 8 uger efter fødslen med at starte. Din læge kan fortælle dig, hvornår du er klar.
 
Hvor foregår babysvømningen?
Babysvømningen foregår i badets varmtvandsbassin, hvor vandet er 34 grader varmt. Bassinet er i den samme hal som det store bassin.
 
Hvordan bliver vi klar til en lektion?
Ved billetsalget er der transportstole til babyen, der ikke skal bades i omklædningen sammen med dig. Mens du skifter til badetøj, kan din baby sidde sikkert i transportstolen og vente. 
Det er vigtigt, at både du og din baby bliver vasket grundigt inden I skal i vandet. Bakterier stortrives i det varme vand. 
Fra omklædnings- og baderummet går du ned til varmtvandsbassinet med din baby i stolen. Her finder du pusle- og badefaciliteter til dit barn. Her bades din baby og får blebadebukser på.
Efter lektionen gør du bare det hele i omvendt rækkefølge; altså først bade og pusle din baby, så tøj på, ned i stolen og derefter med tilbage til omklædningsrummet, hvor det så er din tur til at bade og få tøj på.

Gode råd og praktisk info 
  • Husk blebadebukser eller badeble til din baby. Du kan købe blebadebukser i badet for 70 kr. De er vaskbare og kan bruges utallige gange.
  • Det er en god ide med en badekåbe, eller et håndklæde, til at tage om dit barn indtil lektionen starter- og efter lektionen. 
  • Er din baby stor nok, så er det en god idé med en kiks eller andet, der kan fylde lidt i mavesækken.
  • Vi har mikroovn til at varme mælk og mad
  • Hvis dit barn er uoplagt, kan det være den bedste ide at springe over en enkelt, i stedet for at få en dårlig oplevelse. Babysvømning skal gerne være en hyggelig oplevelse for alle :)

Vi glæder os til at se dig!

"Mazi" Elmas Bakraqi

Instruktør for vores søde små babysvømmere

En hyggelig fødselsdag

PT. INDSTILLET PGA. COVID-19. Giv dit barn en pjaskende og sjov fødselsdag i East Kilbride Badet.

Læs mere

Fysioterapi

I East Kilbride Badet er en klinik, der ejes og drives af fysioterapien.dk. Klinikken ligger lige ved indgangspartiet. Her er det muligt at...

Læs mere